Lees het laatste nieuws over de Sailfish Cross Triathlon op Ameland
Tri-Ambla is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Tri-Ambla 2017

Nieuwsbrief Augustus 2017

Sailfish Cross Triathlon Ameland

Dit jaar al weer de 16e editie van de Tri-Ambla, Sailfish Cross Triathlon op Ameland en de 12e editie van de Rabobank Tri-Ambla Junior. Ameland is in het weekeinde van 9 september 2017 de locatie waar wedstrijdatleten, recreanten, verenigingen, gezinnen en vriendenclubs de triathlonsport vieren. Het hele weekeinde is de speciale Tri-Ambla energie voelbaar van de 900 deelnemers op het mooie sporteiland. De organisatie is er klaar voor en wenst iedereen alvast een fantastische sportweekeinde toe.
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Wedstrijdinformatie
WEDSTRIJDINFORMATIE
Op de website vind je de wedstrijdinformatie Tri-Ambla 2017 en de wedstrijdinformatie Rabobank Tri-Ambla Junior 2017. Hierin staat alle informatie over programma, startseries en spelregels. De dames en heren die meedoen aan het Open Amelands Kampioenschap starten dit jaar weer gelijktijdig.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Deelnamepakket
DEELNAMEPAKKET
Alle deelnemers ontvangen op het doorgegeven adres per post een deelnamepakket met startnummer, stuurnummer, badmuts en bootticket voor personen- en MTB vervoer. Buitenlandse deelnemers en deelnemers met een adres op Ameland kunnen het pakket ophalen bij het secretariaat op 8 of 9 september 2017.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Deelnemerslijsten
DEELNEMERSLIJSTEN
Op de website staan alle startseries met de deelnemers en betreffende startnummers vermeld. Informatie over ereplaatsen en/ of prijzengeld voor het OAK en de andere series, kun je vinden in het Prijzenschema 2017 (PDF).
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Wisselzone
WISSELZONE 2017
Door werkzaamheden aan de Waddenzeedijk kunnen we dit jaar het dijkvak niet gebruiken voor het maken van de wisselzone (WZ1). We hebben ervoor gekozen om deze in te richten op de weg aan de binnenkant van de dijk. Dit betekent een langer loopstuk naar en door de WZ1.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Aanmelden
AANMELDEN
Bij de ingang van de wisselzone 1 (WZ1 haven) kan je aanmelden voor het evenement. Graag je startnummer, licentie en/ of ID bewijs tonen ter controle bij het inchecken. Hier wordt tevens je fiets en helm gecontroleerd. Je dient zelf de benodigde spullen te plaatsen in wisselzone 2 (WZ2 molen).
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Wisselzone opbergzakken
WISSELZONE OPBERGZAKKEN
Alle deelnemers zijn verplicht om al hun spullen in de daarvoor bestemde zak, voorzien van sticker met startnummer te deponeren en deze na de wissel te plaatsen onder hun plaatsnummer in de wisselzone. Spullen die niet zijn ingepakt worden uit de wisselzone verwijderd.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Tijdregistratie en huurchips
TIJDREGISTRATIE EN HUURCHIPS
Dit jaar wordt de tijdregistratie weer verzorgd door Mylaps met behulp van ChampionChip transponders. De deelnemers die gebruik maken van een huurchip moeten deze op vertoon van het startnummer vooraf ophalen bij het wedstrijdsecretariaat in de Molenhof. De huurchip moet na afloop weer worden ingeleverd.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Rabobank Tri-Ambla Junior
RABOBANK TRI-AMBLA JUNIOR
Op 9 september 2017 om 16.30 start de 12e Rabobank Tri-Ambla Junior in het zwembad van Klein Vaarwater in Buren. Voor de jeugdige deelnemers en hun ouders hebben we alle specifieke junior informatie nog een keer op een rijtje gezet op de website.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Boottijden
BOOTTIJDEN
Op zaterdag 9 september 2017 gaat de eerste boot vanaf Holwerd om 9.30 uur. Aankomst op Ameland is dan rond 10.15 uur. Kijk voor alle ander boottijden in het Tri-Ambla weekeinde op de website of op www.wpd.nl. Het ontvangen ticket is ook alle dagen voor het evenement geldig (niet alleen 8/ 9 september 2017).
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Respecteer de Natuur
RESPECTEER DE NATUUR
Tijdens de Tri-Ambla zwem, fiets en loop je in de prachtige en unieke natuur van het waddengebied. De goede samenwerking met de verschillende terreinbeheerders op het eiland maakt dit mogelijk. Ons verzoek om hier met respect mee om te gaan. Gooi je afval, bijvoorbeeld sportgel verpakking, niet weg!
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Zwemmen
ZWEMMEN
De watertemperatuur was op 30 augustus 2017 18.1 graden in de Haven van Nes. Wij adviseren om altijd een wetsuit te dragen i.v.m. de onvoorspelbare omstandigheden in de Waddenzee. Het is verder verplicht om te zwemmen met de door de organisatie uitgereikte badmuts.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Parcours
PARCOURS
Door werkzaamheden in en om de haven is het verstandig om het zwemparcours goed te bekijken en eventueel te verkennen. De MTB- en looproutes worden uitgezet met pijlen en linten en zullen op vrijdag voor het evenement in de loop van de dag beschikbaar zijn voor verkenning.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Eremetaal voor trouwe deelnemers
EREMETAAL VOOR TROUWE DEELNEMERS
Wij feliciteren Hajo Jonker (De Rijp) en Wietse Lolkema (Hollum) die dit jaar voor de 16e keer meedoen aan de Tri-Ambla. Voor atleten die 5 X (brons), 8 X (zilver) en 10 X zijn gefinisht ligt er een prachtige herinneringspeld klaar bij de infobalie. Meld je aan via email.
AANMELDEN
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Pastabuffet en afterparty
PASTABUFFET EN AFTERPARTY
De afterparty van de Tri-Ambla is ook dit jaar op het terras van Grand Cafe van Heeckeren in het centrum van Nes. Na de triathlon kan je terecht bij Restaurant de Piraat bij de startlocatie in de haven voor een heerlijk pastabuffet.
LEES VERDER
 
Tri-Ambla Sailfish Cross Triathlon 2017: Hartelijk dank
HARTELIJK DANK
Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, alle partners, alle samenwerkende instanties en de sponsors die het mogelijk maken om van de Tri-Ambla, Sailfish Cross Triathlon en de Rabobank Tri-Ambla Junior zo’n groot succes te maken!
LEES VERDER
 
Sponsors
Sailfish logoEilandverhuur logoVan Heekeren logoRabobank logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoGatorade logoKoudijs Ameland logoUnive verzekeringen logo
Volg Tri-Ambla op Twitter
Volg Tri-Ambla op Facebook
Email Tri-Ambla
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen Tri-Ambla, Ameland Adventurerun en MTB Ameland.
Met de inschrijving voor een van de bovenstaande evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Bekijk de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tri-ambla.nl
facebook.com/triambla
twitter.com/triambla

Tri-Ambla is een evenement georganiseerd
door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden