Lees het laatste nieuws over MTB Ameland 2018 op 10 en 11 maart
MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven MTB Ameland 2018

Nieuwsbrief Februari 2018

Schrijf je in voor MTB Ameland 2018 op zaterdag 10 en zondag 11 maart

Nog vijf weken en dan is de 9e editie van MTB Ameland op 10 en 11 maart 2018. Vele MTB-liefhebbers hebben zich al ingeschreven voor de verschillende onderdelen van het mountainbikeweekeinde op Ameland. De AGU MTB Race voor individuele rijders en teams en de toertocht over 30, 60 of 90 km zijn al goed bezet. De combinatie van deze 2 onderdelen maakt de mountainbikebeleving op Ameland compleet. Wil jij nog meedoen? Schrijf je dan in voor 27 februari voor dit unieke mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren!
MTB Ameland 2018: Inschrijven
INSCHRIJVEN
De online inschrijving voor MTB Ameland 2018, inclusief een voordelig bootticket, is geopend tot en met 26 februari 2018. Bikers die daarna inschrijven krijgen geen bootkaartje thuisgestuurd en kunnen geen gebruik maken van dit voordeel.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: MTB Ameland sokken
MTB AMELAND SOKKEN
Alle deelnemers van MTB Ameland 2018 ontvangen een prachtige herinnering. In samenwerking met AGU zijn speciale MTB Ameland sokken ontwikkeld. Alleen hiervoor wil jij al meedoen op 10 en/ of 11 maart!
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: AGU hoofdsponsor MTB Race
AGU HOOFDSPONSOR MTB RACE
Afgelopen december is voormalig sponsor ZAES overgenomen door het gerenommeerde merk AGU. Dit mooie merk hebben we gekoppeld aan de MTB Race en het onderdeel zal voortaan de naam AGU MTB Race Ameland dragen.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: AGU MTB Ameland Shirt
AGU MTB AMELAND SHIRT
Bestel via het inschrijfformulier het prachtige herinneringsshirt AGU MTB Ameland 2018. AGU heeft een fraai shirt ontworden voor een aantrekkelijke prijs. Heb je al ingeschreven en wil je alsnog het shirt ontvangen? Stuur dan een email.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Combineer race en toertocht
COMBINEER RACE EN TOERTOCHT
Op zaterdag deelnemen als individuele renner of als team aan de spectaculaire AGU MTB Race en op zondag in eigen tempo mountainbiken over het hele eiland kan door de combinatie van race en toertocht.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Doe mee met je Team
DOE MEE MET JE TEAM
De AGU MTB Race voor teams is een uitgelezen mogelijkheid om met je fietsvrienden een sportieve ervaring samen te beleven. Afhankelijk van niveau, conditie en aantal kan je kiezen uit Fun- of wedstrijdafstand.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Roompot MTB Ameland Arrangement
ROOMPOT MTB AMELAND ARRANGEMENT
Roompot Vakantiepark Boomhiemke is het absolute middelpunt van alle actie tijdens MTB Ameland. Boek een voordelig verblijf in combinatie met deelname aan MTB Ameland 2018.
LEES VERDER
 
Sponsors
Roompot logoUnive verzekeringen logoKoudijs Ameland logoAGU logo
Eilandverhuur logoWagenborg Passagiersdiensten logoLeeuwarder Courant logo
Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Email MTB Ameland
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun en MTB Ameland.
Met de inschrijving voor een van de bovenstaande evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Bekijk de nieuwsbrief online
CONTACT

info@mtbameland.nl
facebook.com/mtbameland
twitter.com/amelandmtb

MTB Ameland is een evenement georganiseerd
door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden