Het Nederlands Kampioenschap Cross Triathlon op 9 september op Ameland
Tri-Ambla CrossTriathlon op 8 & 9 september 2018

Nederlands Kampioenschap Cross Triathlon

Op 9 september vindt tijdens de 17e editie van de Tri-Ambla het Sailfish NK Cross Triathlon plaats. Voor het eerst start de Tri-Ambla op zondag. Dit is noodgedwongen doordat het tijdstip van hoogwater op de zaterdag te vroeg in de ochtend is maar het biedt organisatorisch ook nieuwe mogelijkheden.
De Tri-Ambla junior is wel op de zaterdag gepland. Wij zien dit als mogelijkheid om aan de jeugdcomponent nog meer aandacht te kunnen schenken. Tevens biedt het de ouders, die zelf ook meedoen op zondag, de mogelijkheid van begin tot het eind de kinderen aan te kunnen moedigen.

LEES VERDER
Tri-Ambla 2018: Inschrijven

Schrijf je in met korting

Tot en met 31 mei 2018 heb je de mogelijkheid om met voordeel in te schrijven voor de Tri-Ambla 2018. Plan op tijd de deelname aan jouw onderdeel op 8 of 9 september en maak gebruik van de korting voor de vroege inschrijvers.


Bootkaartje inclusief

De inschrijving is ook dit jaar inclusief een bootticket van Wagenborg Passagiersdiensten voor personen- en fietsvervoer. De deelnemers met een adres op Ameland en de buitenlandse deelnemers krijgen korting. Bij de inschrijving van de teams is voor één persoon een ticket inbegrepen.


Sailfish hoofdsponsor van de Tri-Ambla

Wetsuitmerk Sailfish is dit jaar weer hoofdsponsor van de Tri-Ambla. Voor elke sporter, topatleet of recreant, heeft Sailfish een passend aanbod in hun brede range van pakken. Deelnemers die (nog) geen eigen pak hebben kunnen deze huren tijdens het evenement.

SCHRIJF JE IN
Tri-Ambla 2018: Programma

Programma 2018

De Sailfish NK Cross Triathlon is dit jaar het hoofdnummer van de crosstriathlon op Ameland. De NK-titels worden verdeeld onder de licentiehouders overall en masters op de lange afstand (1,5-35-12). Op het programma staan ook de Tri-Ambla L, de Tri-Ambla M en de trio/duo starts.


Junioren

Het programma van de 13e editie van de Rabobank Tri-Ambla Junior start dit jaar op de zaterdag zoals gebruikelijk in de namiddag. Dit jaar weer twee startseries met de S voor jeugd van 12 t/m 15 jaar en de XS voor de 8 t/m 11jaar. Het geboortejaar is bepalend voor de indeling.

BEKIJK PROGRAMMA
Tri-Ambla 2018: Verblijf en vervoer

Verblijf op Ameland

Bij onze hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel zit je op de perfecte locatie voor een verblijf tijdens de 17e Tri-Ambla. Centraal in Nes en op loopafstand van de finish. Al onze (accommodatie) partners bieden verschillende mogelijkheden en aantrekkelijke arrangementen in het Tri-Ambla weekeinde.


Korting bij Eilandverhuur

Ben jij op zoek naar een prettig verblijf op Ameland tijdens de evenementen van Sporteiland ? Hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantieverblijven voor jou op een rij en geeft je € 25 korting op jouw verblijf.

VERBLIJF EN VERVOER

Evenementen Sporteiland

Ook de andere evenementen van Sporteiland zijn het bezoeken waard. De aanmelding voor wandelevenement Tussen Slik en Zand op 20 oktober en de inschrijving van de Ameland Adventurerun op 15 december zijn geopend.

Volg Tri-Ambla op Twitter
Volg Tri-Ambla op Facebook
Email Tri-Ambla
Sponsors
Sailfish logocEilandverhuur logoVan Heekeren logoRabobank logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoGatorade logoKoudijs Ameland logoUnive verzekeringen logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven | Privacy statement | Contact

Tri-Ambla is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden