Nog meer avontuur tijdens de 14e editie van de Ameland Adventurerun. Schrijf je nu in (als je dat nog niet hebt gedaan:-)
Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Adventurerun 2017

Nieuwsbrief Juli 2017

Nog meer avontuur tijdens de 14e editie van de Ameland Adventurerun. We hebben het parcours van de halve marathon aangepast voor nog meer aansprekende sportbeleving. Alle redenen om met familie of (sport)vrienden in het weekeinde midden in de adventperione de oversteek naar Ameland te maken. Wij zien jou graag aan de start op zaterdag 16 december 2017.
Adventurerun 2017: Inschrijven
INSCHRIJVEN
De inschrijving voor de 14e Adventurerun is in mei geopend. Inmiddels hebben zich al weel vele enthousiaste lopers aangemeld. Wil je zeker zijn van een startnummer? Schrijf je dan meteen in en beleef het avontuurlijkste running event van Nederland.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Nog meer avontuur
NOG MEER AVONTUUR
Dit jaar nog meer avontuur tijdens de Ameland Adventurerun. We hebben het parcours van de halve marathon aangepast met meer onverharde paden en mooie vergezichten. De route is nog uitdagender met o.a. de beklimming van de Bureblinkert na 15 km.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Saucony
SAUCONY
Ook in 2017 is het pure hardloopmerk Saucony naamsponsor van het evenement. Net als de afgelopen jaren is de Ameland Adventurerun powered by Saucony. Neem je hardloopmaatje mee en “RUN YOUR WORLD” op Ameland. Bekijk ook de aanstekelijke PROMO.
BEZOEK SAUCONY.NL
 
Adventurerun 2017: Shirt bestellen
SHIRT BESTELLEN
We hebben er dit jaar voor gekozen om na de finish een fraaie medaille en een speciale Adventurerun 2017 herinnering uit te delen aan de deelnemers. Het is wel mogelijk om een 2017 shirt te bestellen via het inschrijfformulier. Dit wordt vooraf toegestuurd.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Rabobank Kidsrun
RABOBANK KIDSRUN
Rabobank Noord Oost Friesland is de trotse hoofdsponsor van de Rabobank Kidsrun van de Ameland Adventurerun. Ameland is erg blij met deze duurzame samenwerking. De run voor de jeugdige deelnemers over 1 of 2 km is elk jaar weer een lust voor het oog en nodigt uit om zelf meteen mee te gaan rennen.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Koudijs Makelaardij
KOUDIJS MAKELAARDIJ
Ook het nieuwe gezicht bij Koudijs Makelaardij Ameland zet de samenwerking voort met Sporteiland. Dukke Boersma, de afgelopen jaren veelvuldig als vrijwilligster actief betrokken bij de evenementen, heeft de leiding overgenomen van Rob Koudijs bij de makelaar met hart voor het eiland
KOUDIJS-AMELAND.NL
 
Adventurerun 2017: Korting bij Eilandverhuur
KORTING BIJ EILANDVERHUUR
Ben jij op zoek naar een prettig verblijf op Ameland tijdens de evenementen van Sporteiland? Hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantieverblijven voor jou op een rij en geeft je € 25 korting op jouw verblijf
ZOEK EN BOEK
 
Adventurerun 2017: Verblijf op Ameland
VERBLIJF OP AMELAND
Bij onze hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel zit je op de perfecte locatie voor verblijf tijdens de 14e Adventurerun. Centraal in Nes en op loopafstand van start en finish. De verschillende partners bieden aantrekkelijke arrangementen in het Adventurerun weekeinde.
BEKIJK ARRANGEMENTEN
 
Adventurerun 2017: Terugblik 2016
TERUGBLIK 2016
Weer even in de Ameland Adventurerun sfeer komen? De vele foto’s, videobeelden en de verschillende berichten geven een mooie indruk van de 13e editie op 17 december 2016.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Evenementen Sporteiland
EVENEMENTEN SPORTEILAND
Naast de Ameland Adventurerun organiseert Sporteiland nog drie aansprekende sportevenementen op Ameland: Tri-Ambla, Tussen Slik en Zand en MTB Ameland. Het hardlopen ook eens afwisselen met zwemmen en fietsen? Op 9 september 2017 is de Tri-Ambla, Cross Triathlon op Ameland.
LEES VERDER
 
Sponsors
Saucony logoRunning center logoRabobank logoWagenborg logo
Eilandverhuur logoSuunto logoCamelbak logoUnive verzekeringen logo
Koudijs logoVan Heeckeren logoGatorade logoSaucony logo
Volg Ameland Adventurerun op Facebook
Email Ameland Adventurerun
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruik gemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen van Sporteiland (Ameland Adventurerun, Tri-Ambla, MTB Ameland).
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@adventurerun.nl
facebook.com/AmelandAdventurerun/

Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden

Powered by logo.png
Unsubscribe from this list