Laatste informatie over de wedstrijd en programma updates.
Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Adventurerun 2017

Nieuwsbrief December 2017

Ben jij er klaar voor? Op zaterdag 16 december is de 14e editie van de Ameland Adventurerun en jij bent erbij. Wij zijn als organisatie druk bezig met de laatste voorbereiding om in het derde weekeinde van de adventperiode het loopfeest op Ameland weer tot een groot succes te maken. Hierbij sturen we jou als deelnemer de laatste informatie rondom het loopevenement dat bekend staat om zijn mooie avontuurlijke sportbeleving. Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot volgende week aan de start op Ameland.
Adventurerun 2017: Programma en parcours
PROGRAMMA EN PARCOURS
Het complete programma op zaterdag 16 december is te bekijken op de website. Zoals eerder is aangekondigd, is de route van de halve marathon vernieuwd. De routes van de andere afstanden zijn in grote lijnen gelijk aan die van de voorgaande jaren.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Locatie en informatie
LOCATIE EN INFORMATIE
De routing in Nes, de verschillende locaties en de aanwezige voorzieningen vind je in de wedstrijdinformatie. De start- en finishlocatie is in het centrum van Nes op de Reeweg. Graag de borden en/ of de aanwijzingen van de vrijwilligers volgen voor de juiste route voor, tijdens en na de run.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Deelnemers
DEELNEMERS
Kijk voor de indeling van de startnummers van de verschillende startseries op de website van de Ameland Adventurerun. Het startveld van de halve marathon kent met name door inspanningen van podiumkandidaat bij de mannen: Erik Negerman wederom een sterk deelnemersveld.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Respecteer de Natuur
RESPECTEER DE NATUUR
Tijdens de Adventurerun loop je in de prachtige en unieke natuur van het waddengebied. De goede samenwerking met de verschillende terreinbeheerders op het eiland maakt dit mogelijk. Ons verzoek is om hier met respect mee om te gaan. Gooi je afval niet zomaar weg!
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Shirts en startnummers
SHIRTS EN STARTNUMMERS
Afgelopen week zijn de bestelde shirts en de deelnamepakketten met startnummer en bootkaartje verstuurd naar de deelnemers die zich voor 23 november hadden aangemeld. Heb je nog niets ontvangen of mis je bepaalde zaken? Neem dan contact op met de organisatie.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Wedstrijdsecretariaat
WEDSTRIJDSECRETARIAAT
Het wedstrijdsecretariaat is gevestigd in de sporthal van Nes en is op vrijdag van 18.30-21.00 uur en op zaterdag vanaf 9.30 uur geopend. Na-inschrijving op Ameland is niet mogelijk. Wijzigingen m.b.t. de inschrijving kunnen tot uiterlijk 14 december worden doorgegeven via email.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Deel jouw prestatie
DEEL JOUW PRESTATIE
Via Racetimer/ ChronoTrack kun je jouw prestatie live delen via social media. Hiermee ben jij als deelnemer live te volgen voor de thuisblijvers en/of supporters op Ameland. Maar je kan je prestatie ook delen door het te koppelen aan je facebook- of twitteraccount.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Extra boten
EXTRA BOTEN
De eerste boot op zaterdag 16 december naar Ameland gaat dit jaar weer om 8.30 uur. Om de grote drukte op de 9.30 uur boot te vermijden is dit een mooi alternatief. Ook in de avond gaat er een extra boot om 19.30 uur naar Holwerd. De extra boten geven je een prachtige mogelijkheid om de hele dag volop te genieten van alle activiteiten op het eiland.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Parkeren in Holwerd
PARKEREN IN HOLWERD
Het is mogelijk dat het parkeerterrein P1 op de pier in Holwerd vol zal zijn gedurende de ochtend van 16 december. Dit wordt vroegtijdig aangegeven op de route naar de boot (rood kruis P1). Parkeren is dan mogelijk bij Holwerd Ameland Carpark. Vervoer vanaf Carpark naar de boot is geregeld.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Verzorging
VERZORGING
Bij de 10 en 21 km zijn er onderweg verzorgingsposten ingericht met sportdrank, water, thee en fruit. Na de finish is voor alle afstanden verzorging op Torenhoogte met o.a. koude en warme dranken, fruit en koek.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Medaille en buff
MEDAILLE EN BUFF
Alle deelnemers ontvangen na de finish een fraaie Adventurerun 2017 medaille. Met de coupon onder aan het startnummer kan een mooie Ameland Adventurerun herinnering in de vorm van een buff opgehaald worden achter de finish bij de toren.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Startvakken en tijdslimiet
STARTVAKKEN EN TIJDSLIMIET
Voor het opstellen in de startvakken willen wij vragen om de borden en de aanwijzingen (PDF) te volgen in het centrum van Nes. Het parcours wordt tot 16.30 uur vrij gehouden. Om 16:00 uur moet het 18 km punt in Buren zijn gepasseerd en de finish sluit om 16.20 uur.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017:EHBO en massage
EHBO EN MASSAGE
De EHBO wordt verzorgd door de professionals van Stichting Dienst Medische Hulpverlening Nederland. De centrale post (PDF) is achter start & finish op de Reeweg. Fysiotherapie MetzdeBoer verzorgt tijdens de Ameland Adventurerun in de sporthal de massage.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Adventurerun Finish Feestje
ADVENTURERUN FINISH FEESTJE
Op het Kerkplein vieren wij na afloop van de prijsuitreikingen het Adventurerun Finish Feestje. Een DJ, sfeervolle muziek, oliebollen, glühwein, warme chocolademelk en een grote Smoker BBQ voor heerlijke gerechten zijn de ingrediënten voor het nagenieten van de 14e Adventurerun. De laatste boot gaat om 19.30 uur!!
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Lever je startnummer in en WIN
LEVER JE STARTNUMMER IN EN WIN
Hoofdsponsor Running Center Leeuwarden staat weer met een stand met aantrekkelijke Saucony hardloopkoopjes op het Kerkplein op 16 december! Lever na de run je startnummer in en maak gratis kans op één van de 50 prachtige prijzen.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Suunto en CamelBak
SUUNTO EN CAMELBAK
Tijdens de Adventurerun zijn Suunto en CamelBak weer aanwezig met een actie-stand op het Kerkplein in Nes! Informatie, uitleg en natuurlijk mooie aanbiedingen van diverse sportproducten van Robijns worden hier gepresenteerd.
LEES VERDER
 
Adventurerun 2017: Pasta en party
PASTA EN PARTY
Onze sponsoren Van Heeckeren Grandcafé, WestCord Hotel Noordsee, Hotel Van Heeckeren en restaurant De Piraat doen er alles aan om voor, tijdens en na de loop de deelnemers goed te bedienen. Je kan op 15 en 16 december kiezen uit pasta- en boerenkoolmaaltijden en de after party op zaterdagavond.
LEES VERDER
 
Sponsors
Saucony logoRunning center logoRabobank logoWagenborg logo
Eilandverhuur logoSuunto logoCamelbak logoUnive verzekeringen logo
Koudijs logoVan Heeckeren logoGatorade logoSaucony logo
Volg Ameland Adventurerun op Facebook
Email Ameland Adventurerun
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruik gemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen van Sporteiland (Ameland Adventurerun, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, MTB Ameland).
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@adventurerun.nl
facebook.com/AmelandAdventurerun/

Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden