Schrijf je in voor de 2e editie van de offroad run-bike-run wedstrijd op Ameland.
Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Cross Duathlon Ameland 2018

Nieuwsbrief November 2017

Inschrijven Cross Duathlon Ameland

Op zondag 28 januari 2018 vindt de 2de editie van de Cross Duathlon Ameland plaats. De offroad run-bike-run wedstrijd op Ameland is een duursportevenement in de uitdagende natuur van het Waddeneiland voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Tijdens de crossduathlon gaan de deelnemers het gevecht aan met de uitdagende eilander elementen. Lopen en mountainbiken door het bos, de duinen en over het verraderlijke strand. Het parcours op Ameland staat garant voor veel natuurlijke hindernissen, voldoende hoogtemeters en afwisselende ondergrond. De weersomstandigheden eind januari zullen zeker ook hun uitwerking hebben op het uithoudingsvermogen van de deelnemers. Schrijf je nu in.
Cross Duathlon Ameland 2018: Programma
PROGRAMMA
Bij de Cross Duathlon Ameland kan gekozen worden uit verschillende afstanden en heb je de mogelijkheid om individueel of als team (duo) te starten. Het programma is zo samengesteld dat een dag op en neer naar het eiland mogelijk is. Maak je er een weekeinde van dan is het aan te raden om via het inschrijfformulier te reserveren voor het pastabuffet op de zaterdagavond.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Junioren en jeugd
JUNIOREN EN JEUGD
Dit jaar bieden we ook een programma voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar. Hiervoor zijn twee verschillende startseries samengesteld. Cross Duathlon Junior (1 – 5,5 – 1) voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en Cross Duathlon Jeugd (2 – 11 – 1) voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Jeugd vanaf 14 jaar kan ook meedoen met Cross Duathlon Kort (3,5-15-3,5) zowel individueel of als in teamverband (duo).
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Bootkaartje inclusief
BOOTKAARTJE INCLUSIEF
Dit jaar is het inschrijfgeld inclusief een bootticket van Wagenborg Passagiersdiensten voor personen- en fietsvervoer. De deelnemers met een adres op Ameland en de buitenlandse deelnemers krijgen korting. Bij de inschrijving voor de duo-start is per team één ticket voor vervoer op de boot inbegrepen. Een extra bootticket kan via het inschrijfformulier besteld worden.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Parcours en locaties
PARCOURS EN LOCATIES
Het uitdagende loop- en mountainbikeparcours van de eerste editie zal grotendeels gehandhaafd blijven. De sporthal in Nes zal de locatie zijn van het secretariaat. Hier kan je ook omkleden en douchen. De locatie van de wisselzone en start/finish is in het duingebied noordwestelijk van Nes op ca. 350 meter van de sporthal.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Cross (trainings) weekend
CROSS (TRAININGS) WEEKEND
In samenwerking met Vakantiepark Klein Vaarwater hebben we een prachtig Cross Weekend Arrangement samengesteld voor jouw team/vereniging/vriendenclub. Een uitgelezen mogelijkheid om deelname aan Cross Duathlon Ameland optimaal te benutten met een gezellig en inspirerend trainingsweekend vol sportbeleving op Ameland.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Paasduin
PAASDUIN
De groepsaccommodatie Paasduin in Nes is zeer geschikt voor familie/ vriendenuitjes, personeelsreisjes, sportweekeinden of een vakantie met meerdere gezinnen. In de sfeervolle nieuwgebouwde groepsaccommodaties kan je met 20 tot 220 personen verblijven. Verder biedt Paasduin zeer mooie appartementen op een unieke locatie welke plaats bieden voor 2 tot 20 personen.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Evenementen Sporteiland
EVENEMENTEN SPORTEILAND
Op zaterdag 16 december 2017 is de 14e editie van de Ameland Adventurerun. Inschrijven is nog mogelijk voor de verschillende afstanden.

De data van de sportevenementen van Sporteiland in 2018:
MTB Ameland op 10 en 11 maart
Tri-Ambla Junior op 8 september en Tri-Ambla op 9 september
Ameland Adventurerun op 15 december
LEES VERDER
 
Sponsors
Paasduin logoWagenborg logoKlein Vaarwater Ameland logoWagenborg logo
Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Email Ameland Cross Duathlon Ameland
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruik gemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen van Sporteiland (Ameland Adventurerun, Tri-Ambla, MTB Ameland, Cross Duathlon Ameland).
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@crossduathlonameland.nl
facebook.com/CrossDuathlonAmeland/

Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden