Lees alle informatie over MTB Ameland met de AGU MTB Race en de toertocht over 15, 30, 60, 30 en 90 km 2018
MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven MTB Ameland 2018

Nieuwsbrief Februari 2018 voor deelnemers

Over ruim een week, op 10 en 11 maart 2018, ben jij een van de 1500 deelnemers van de 9e editie van MTB Ameland. We starten op zaterdag met de AGU MTB Race. Een race met een selectief en uitdagend parcours ten noorden van Boomhiemke. Op zondag is de toertocht tussen Oerd en vuurtoren over 15, 30, 60 of 90 km.
Wij zijn er (bijna) klaar voor en wensen iedereen alvast een goede voorbereiding en een uitdagend MTB-weekeinde op Ameland.
MTB Ameland 2018: Deelnemersinformatie 2018
DEELNEMERSINFORMATIE 2018
Op de website van MTB Ameland staat alle informatie over het evenement. Op de Deelnemersinformatie pagina staan de belangrijkste zaken vermeld.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Deelnamepakket
DEELNAMEPAKKET
Vanaf 1 maart worden de deelnamepakketten verstuurd met daarin het bootticket voor personen- en MTB-vervoer, het stuurnummer en de voucher voor de MTB Ameland herinnering.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Startnummerindeling
STARTNUMMERINDELING
Kijk voor de startnummerindeling van de AGU MTB Race op de MTB Ameland website. De toegewezen stuurnummers voor de toertocht op zondag kan je hier ook bekijken. Let op de extra informatie voor de teams.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: AGU MTB Race
AGU MTB RACE
Op zaterdag om 11.30 uur is de eerste start van de AGU MTB Race met de junioren en jeugd. Daarna starten om 12.30 de Fun rijders met hun race over 3 rondes. Als laatste starten de wedstrijdrijders die 4 rondes afleggen.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Startnummer Teams
STARTNUMMER TEAMS
De startnummers met registratiechip van de teams tijdens de AGU MTB Race zijn gekoppeld aan het nummer dat de hoofdinschrijver krijgt toegestuurd. Graag vooraf melden bij het secretariaat voor de stuurnummers van de overige teamleden.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Ruim alles op!
RUIM ALLES OP!
Respecteer de natuur en laat geen afval achter. Speciaal voor het evenement stellen de verschillende terreinbeheerders de natuurgebieden open voor de unieke routes van MTB Ameland. Wij willen dit voor nu en voor de toekomst graag zo houden. Wij vragen jullie medewerking!
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Routes toertocht
ROUTES TOERTOCHT
Alle deelnemers van de toertocht krijgen dit jaar weer een routekaartje voor onderweg. Naast de pijlen is dit een handig documentje om de route te kunnen volgen op Ameland. Het routekaartje wordt uitgedeeld bij de start of kan worden afgehaald bij het secretariaat.
LEES VERDER
MTB Ameland 2018: Vervoer en verblijf
VERVOER EN VERBLIJF
De informatie over boottijden, parkeren in Holwerd en de watertaxi staat op de site en is ook via WPD te raadplegen. Aantrekkelijke verblijfsmogelijkheden vindt je natuurlijk bij onze evenementsponsoren.
LEES VERDER
 
Sponsors
Roompot logoUnive verzekeringen logoKoudijs Ameland logoAGU logo
Eilandverhuur logoWagenborg Passagiersdiensten logoLeeuwarder Courant logo
Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Email MTB Ameland
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun en MTB Ameland.
Met de inschrijving voor een van de bovenstaande evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Bekijk de nieuwsbrief online
CONTACT

info@mtbameland.nl
facebook.com/mtbameland
twitter.com/amelandmtb

MTB Ameland is een evenement georganiseerd
door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden