Tri-Ambla 2018: Informatie voor deelnemers

Nederlands Kampioenschap Cross Triathlon

Tijdens de 17e editie van de Tri-Ambla, organiseren we het Sailfish NK Cross Triathlon op Ameland en ook de 13e editie van de Rabobank Tri-Ambla Junior. Dit jaar is het evenement verdeeld over 2 dagen. Ameland is in het weekeinde van 8 en 9 september de locatie waar wedstrijdatleten, recreanten, verenigingen, gezinnen en vriendenclubs de triathlonsport vieren. De organisatie is er klaar voor en wenst iedereen alvast een prachtig sportweekeinde toe.

Wedstrijdinformatie

Op de website vind je de specifieke wedstrijdinformatie Tri-Ambla 2018, alles over startseries, locaties en spelregels. In het vervolg van deze nieuwsbrief voor deelnemers benadrukken we de belangrijkste logistieke zaken zodat je goed voorbereid aan de start staat.

LEES VERDER

Rabobank Tri-Ambla Junior

Op 8 september om 16.30 start de 13e Rabobank Tri-Ambla Junior in het zwembad van Klein Vaarwater in Buren. Voor de jeugdige deelnemers en hun ouders hebben we alle specifieke junior-informatie nog een keer op een rijtje gezet.

LEES VERDER
Tri-ambla 2018: Wisselzone

Parcours

Het is van groot belang om op het MTB-parcours tussen kilometer 29 en 30 (NK/ L) of 17 en 18 (M) op het (activiteiten) strand de waterlijn aan te houden. Er zijn hier outdoor bedrijven met strandactiviteiten. Volg de aanwijzingen op de borden!


Wisselzone opbergzakken

Alle deelnemers zijn verplicht om al hun spullen in de daarvoor bestemde zak, voorzien van sticker met startnummer te deponeren en deze na de wissel te plaatsen onder hun plaatsnummer in de wisselzone. Spullen die niet zijn ingepakt worden uit de wisselzone verwijderd.


Tijdregistratie en huurchips

Dit jaar wordt de tijdregistratie weer verzorgd door Mylaps met behulp van ChampionChip transponders. De deelnemers met een huurchip dienen deze op vertoon van het startnummer op te halen bij het wedstrijdsecretariaat in de Molenhof.


Eremetaal voor trouwe deelnemers

Wij feliciteren Hajo Jonker (De Rijp) en Wietse Lolkema (Hollum) voor hun 17e keer deelname aan de Tri-Ambla. Voor atleten die 5 X (brons), 8 X (zilver) en 10 X (goud) zijn gefinisht ligt er een prachtige speld klaar bij de infobalie. Meld je aan via email met vermelding van je naam en woonplaats.


Deelnemerslijsten

De startnummerindeling van de verschillende startseries is bekend en is op de Tri-Ambla website te lezen. Informatie over ereplaatsen en/ of prijzengeld voor het NK en de andere series is hier ook te vinden.

Tri-Ambla 2018: Respecteer de natuur

Respecteer de Natuur

De Tri-Ambla vindt plaats in de prachtige en unieke natuur van het waddengebied. De goede samenwerking met de terreinbeheerders op het eiland maakt dit mogelijk. Ga hier met respect mee om en gooi je afval nooit zomaar weg tijdens de wedstrijd!


Pasta en party

Op zaterdagavond organiseren we het pastabuffet bij Westcord Hotel Noordsee (flyer - JPG) en Tri-Ambla Pre-Party op het terras van Grand Cafe van Heeckeren  (flyer - JPG) in het centrum van Nes. Na de triathlon op zondag kan je terecht bij Restaurant de Piraat bij de haven voor een heerlijk pastabuffet  (flyer - JPG). Check de flyers voor aanmeld informatie.


Boottijden

Op zaterdag 9 september gaat de eerste boot vanaf Holwerd om 7.15 uur. Aankomst op Ameland is dan rond 8.15 uur. Kijk voor alle andere boottijden in het Tri-Ambla weekeinde op de website of op de Wagenborg website.

Hartelijk dank

Onze dank gaat alvast uit naar alle vrijwilligers, alle partners, alle samenwerkende instanties en de sponsors die het mogelijk maken om van de Tri-Ambla, Sailfish NK Cross Triathlon en de Rabobank Tri-Ambla Junior mogelijk te maken!

Volg Tri-Ambla op Twitter
Volg Tri-Ambla op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Informeer een vriend over deze nieuwsbrief
Sponsors
Sailfish logoEilandverhuur logoVan Heekeren logoRabobank logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoGatorade logoKoudijs Ameland logoUnive verzekeringen logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande links.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Tri-Ambla is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden