Schrijf je nu in voor de 16e editie van de mooiste (Cross) Triathlon op 9 september op Ameland.
Sporteiland - Partner in sportbeleving
Inschrijven Tri-Ambla 2017

Nieuwsbrief April 2017

Inschrijven Tri-Ambla 2017

Op 9 september vindt de 16e editie van de Tri-Ambla en de 12e editie van de Rabobank Tri-Ambla Junior plaats. De Cross Triathlon op Ameland is al jaren een succesvol duursportevenement dat garant staat voor prachtige sportbeleving voor jong en oud, wedstrijdatleet en recreant in de uitdagende en mooie natuur van het Waddengebied. Het evenement heeft een maximum van 950 deelnemers. Wees er dus snel bij en schrijf je in!
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Programma
PROGRAMMA
De Tri-Ambla OAK (Open Amelands Kampioenschap) is dit jaar het hoofdnummer van de crosstriathlon op 9 september. Naast deze lange afstand (1,5-35-12) staat natuurlijk de Tri-Ambla M (0,5-22-6) en de trio/ duo starts XXX (lang) en MMM (kort) op het programma.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Rabobank hoofdsponsor
RABOBANK HOOFDSPONSOR
De Rabobank Noordoost Friesland is de komende jaren hoofdsponsor van de jeugdcomponenten van de Tri-Ambla en de Adventurerun. Aan de Rabobank Tri-Ambla Junior en de Rabobank Kidsrun doen veel Amelander kinderen mee. Een mooi voorbeeld hoe de Rabobank zich verbindt met de locale samenleving.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Sailfish
SAILFISH
Het gerenommeerde wetsuitmerk Sailfish is dit jaar hoofdsponsor van de Tri-Ambla; Sailfish Cross Triathlon Ameland. Voor elke sporter, topatleet of recreant, heeft Sailfish een passend aanbod in hun brede range van pakken. Deelnemers die geen eigen pak hebben kunnen deze huren tijdens het evenement.
LEES VERDER
REGELS EN INFORMATIE
De (cross) triathlonsport heeft door het multidisciplinaire karakter veel regels en bepalingen. In de wedstrijdinformatie is dit allemaal te lezen. Bereid je goed voor en lees dit aandachtig om onduidelijkheden en verrassingen tijdens het evenement te voorkomen.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Korting bij Eilandverhuur
KORTING BIJ EILANDVERHUUR
Ben jij op zoek naar een prettig verblijf op Ameland tijdens de evenementen van Sporteiland? Hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantieverblijven voor jou op een rij en geeft je € 25 korting op jouw verblijf.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Sporteiland evenementen
EVENEMENTEN SPORTEILAND
Niet alleen de inschrijving van de Tri-Ambla is open. Ook de aanmelding voor wandelevenement Tussen Slik en Zand op 21 oktober en de inschrijving van de Ameland Adventurerun op 16 december zijn geopend.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Junioren
JUNIOREN
Het programma van de 12e editie van de Rabobank Tri-Ambla Junior start dit jaar zoals gebruikelijk in de middag na afloop van het programma van de senioren. Dit jaar weer twee startseries met de S voor jeugd van 12 t/m 15 jaar en de XS voor de 8 t/m 11 jarigen. Het geboortejaar is bepalend voor de indeling.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Bootkaartje inclusief
BOOTKAARTJE INCLUSIEF
Het inschrijfgeld is ook dit jaar inclusief een bootticket van Wagenborg Passagiersdiensten voor personen- en fietsvervoer. De deelnemers met een adres op Ameland en de buitenlandse deelnemers krijgen korting. Bij de inschrijving voor de trio- en/of duostart is per team één ticket voor vervoer op de boot inbegrepen.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Cross Series Triathlon
CROSS SERIES TRIATHLON
Ameland is de laatste wedstrijd in het circuit van Schwalbe Cross Triathlon Serie. Dit jaar een nieuwe opzet van de Schwalbe Cross Series met een apart circuit voor triathlon en run-bike- run. Bekijk de mooie promo van de serie gemaakt door Frank Hamelink.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Jeugd & Junioren Circuit
JEUGD & JUNIOREN CIRCUIT
De Rabobank Tri-Ambla Junior en de Tri-Ambla M zijn dit jaar weer onderdeel van het Jeugd & Junioren Triathlon Circuit Noord Nederland 2017. Vind je triathlon helemaal te gek. Doe dan mee aan de competitie van het Jeugd & Junioren Circuit Noord Nederland (PDF), met afstanden aangepast aan jouw leeftijd.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Verblijf op Ameland
VERBLIJF OP AMELAND
Bij onze hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel zit je op de perfecte locatie voor een verblijf tijdens de 16e Tri-Ambla. Centraal in Nes en op loopafstand van de finish. Al onze (accommodatie) partners bieden verschillende mogelijkheden en aantrekkelijke arrangementen in het Tri-Ambla weekeinde.
LEES VERDER
Tri-Ambla nieuwsbrief april 2017 - Terugblik
TERUGBLIK
Benieuwd naar beelden van de afgelopen edities of alvast inspiratie opdoen voor 9 september? Kijk dan naar de foto's, beelden en reportages van de laatste jaren van de crosstriathlon op Ameland.
LEES VERDER
Sponsoren
Sailfish logoEilandverhuur logoVan Heekeren logoRabobank logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoGatorade logoKoudijs Ameland logoUnive verzekeringen logo
Volg Tri-Ambla op Twitter
Volg Tri-Ambla op Facebook
Email Tri-Ambla
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen Tri-Ambla, Ameland Adventurerun en MTB Ameland.
Met de inschrijving voor een van de bovenstaande evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Bekijk de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tri-ambla.nl
facebook.com/triambla
twitter.com/triambla

Tri-Ambla is een evenement georganiseerd
door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden