Schrijf je in voor MTB Ameland 2018 op 10 en 11 maart.
MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven MTB Ameland 2018

Nieuwsbrief November 2017

Schrijf je in voor MTB Ameland 2018 op zaterdag 10 en zondag 11 maart

Dit jaar met een nieuwe opzet van het programma op de zaterdag waarbij zowel individuele rijders als teams aan hun trekken komen. De combinatie van de MTB Ameland Race op zaterdag met de bekende toertocht op zondag over 15, 30, 60 en 90 km, is nu mogelijk voor rijders van alle niveaus en leeftijden. Een garantie voor een heel weekeinde mountainbikeplezier voor iedereen.
MTB Ameland 2018: Inschrijven
INSCHRIJVEN
De inschrijving voor MTB Ameland 2018 is geopend vanaf half oktober. Wil jij meedoen? Meld je dan aan voor het afwisselende programma op zaterdag en/ of zondag in het 2e weekeinde van maart. We gaan er weer een mooi mountainbikefeest van maken.
LEES VERDER
 
MTB Ameland Race 2018
MTB AMELAND RACE
Daag je fietsvrienden uit voor een mooi duel of nodig ze juist uit voor een teamprestatie in de aflossingsrace tijdens MTB Ameland 2018 op de zaterdag. Deelname aan de MTB Ameland Race kan zowel individueel als in teamverband waarbij gekozen kan worden voor de 30 of de 40 km race.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Bootticket
BOOTTICKET
Deelname is ook dit jaar inclusief één boortticket voor personen- en fietsvervoer. Woon je op Ameland dan krijg je korting. Bij de teamopgave kan je eventueel extra boottickets bestellen. Doen teamleden ook op zondag mee dan is dit niet nodig.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Roompot Vakantiepark Boomhiemke
ROOMPOT VAKANTIEPARK BOOMHIEMKE
Zowel de start, de doorkomsten als de finish van MTB Ameland Race op zaterdag vinden plaats op Roompot Vakantiepark Boomhiemke. Ook voor de toertocht op zondag kan je starten in Hollum. Met een verblijf op het park ben je in het MTB weekeinde van alle gemakken voorzien.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Routes 2018
ROUTES 2018
Het is hoog water op het Noordzeestrand op zondag 11 maart om 15.30 uur. Ideale omstandigheden voor de deelnemers van de MTB Ameland toertocht bij hun gevecht met de elementen op de routes van de 15, 30, 60 of 90 km.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Eilandverhuur
EILANDVERHUUR
Zoek je een aantrekkelijk verblijf tijdens de MTB Ameland weekeinde? Onze hoofdsponsor Eilandverhuur heeft voor u de mooiste vakantiehuizen van Ameland op een rij. Als sportfan boekt je zelfs met € 25,00 korting!
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Terugblik MTB Ameland 2017
TERUGBLIK MTB AMELAND 2017
Mooie omstandigheden tijdens MTB Ameland 2017 betekende prachtige sportbeleving in het unieke decor van het Waddeneiland. Een terugblik vind je op de site. Kijk en geniet!
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: S(up)port for Nature
S(UP)PORT FOR NATURE
De terreinbeheerders op het eiland: Staatsbosbeheer, Fryske Gea, Rijkswaterstaat, De Vennoot, Gemeente Ameland en Wetterskip stellen speciaal voor dit evenement, de terreinen open voor gebruik door MTB'ers.
LEES VERDER
 
MTB Ameland 2018: Evenementen Sporteiland in 2018
EVENEMENTEN SPORTEILAND IN 2018
De data van de sportevenementen van Sporteiland in 2018:
28 januari: Cross Duathlon Ameland
10 en 11 maart: MTB Ameland
8 september: Tri-Ambla Junior
9 september: Tri-Ambla
20 oktober: Tussen Slik en Zand
15 december: Ameland Adventurerun
 
Sponsors
Roompot logoUnive verzekeringen logoKoudijs Ameland logoZaes logo
Eilandverhuur logoWagenborg Passagiersdiensten logoLeeuwarder Courant logo
Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Email MTB Ameland
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun en MTB Ameland.
Met de inschrijving voor een van de bovenstaande evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Bekijk de nieuwsbrief online
CONTACT

info@mtbameland.nl
facebook.com/mtbameland
twitter.com/amelandmtb

MTB Ameland is een evenement georganiseerd
door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden