MTB Ameland: een heel weekeinde mountainbikeplezier in het Waddengebied
MTB Ameland 2019 op 9 en 10 maart

Inschrijving geopend

Schrijf je in voor MTB Ameland 2019 op zaterdag 9 en zondag 10. Voor de 10e editie hebben we een mooi programma samengesteld met de Kalas MTB Race op de zaterdag en de MTB Ameland Toertocht op zondag.
De inschrijving voor MTB Ameland 2019 is geopend vanaf half oktober. Wil jij meedoen? Meld je dan aan voor het afwisselende programma op zaterdag en/of zondag in het 2e weekeinde van maart. Kijk goed naar de verschillende onderdelen en maak jouw keuze voor 9 en/of 10 maart.
Wedstrijd, toeren, ontspanning, sportbeleving, eilandgevoel, natuurbeleving en gezelligheid zijn inclusief.

Roompot Vakantiepark Boomhiemke

Zowel de start, de doorkomsten als de finish van MTB Ameland Race op zaterdag vinden plaats op Roompot Vakantiepark Boomhiemke. Ook voor de toertocht op zondag kan je starten in Hollum. Met een verblijf op het park ben je in het MTB-weekeinde van alle gemakken voorzien.

LEES VERDER

Bootticket

Deelname is ook dit jaar inclusief één bootticket voor personen- en fietsvervoer. Kom je van Ameland dan krijg je korting. Bij de teamopgave kan je eventueel extra boottickets bestellen. Doen de teamleden ook op zondag mee dan is dit niet nodig.

INSCHRIJVEN

Kalas naamsponsor MTB Race Ameland

De organisatie van MTB Ameland, Sporteiland, is blij met de presentatie van Kalas als naamsponsor van de MTB Race Ameland! Kalas, de maker van de outfit van Mathieu van der Poel, zet de passie voor sport om in een topcollectie custom sportkleding.

LEES VERDER
MTB Ameland 2019: Jubileum shirt ontworpen door Kalas

MTB Ameland Jubileumshirt 2010-2019

Kalas heeft voor de 10e editie van MTB Ameland een prachtig jubileumshirt en broek ontworpen. Het shirt kan voor een scherpe prijs besteld worden via het inschrijfformulier. Sta je al ingeschreven? Stuur dan een email om het shirt alsnog te bestellen.

LEES VERDER
MTB Ameland 2019: Kalas MTB Ameland Race

Kalas MTB Ameland Race

Daag je fietsvrienden uit voor een mooi duel of nodig ze juist uit voor een teamprestatie in de aflossingsrace tijdens MTB Ameland 2019 op de zaterdag. Deelname aan de MTB Ameland Race kan zowel individueel als in teamverband waarbij gekozen kan worden voor de 30 of de 40 km race.

LEES VERDER

Routes 2019

Het is hoog water op het Noordzeestrand op zondag 10 maart om 11.25 uur. Dit kunnen zware omstandigheden betekenen tijdens het gevecht met de eilander elementen voor de deelnemers van de toertocht op de routes van de 15, 30, 60 of 90 km.

LEES VERDER

S(up)port for Nature

De terreinbeheerders op het eiland Staatsbosbeheer, Fryske Gea, Rijkswaterstaat, De Vennoot, Gemeente Ameland en Wetterskip stellen speciaal voor dit evenement, de terreinen open voor gebruik door MTBers.
De organisatie heeft het dringende verzoek om met respect om te gaan met de natuur, beperk overlast, breng geen onnodige schade toe en laat geen afval achter.

LEES VERDER

Verblijf op Ameland

Zoek je een aantrekkelijk verblijf tijdens de MTB Ameland? Onze hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantiehuizen van Ameland op een rij. Als sportfan boekt je zelfs met € 25,00 korting.

LEES VERDER

Van Heeckeren hoofdsponsor

Van Heeckeren is vanaf 2019 sponsor van alle evenementen van Sporteiland. Wij bedanken Van Heeckeren voor dit vertrouwen. Het Hotel is centraal gelegen in Nes en om het weekeinde nog leuker te maken hebben ze een fantastisch arrangement.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Sporteiland organiseert de volgende evenementen in 2019:

Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Sponsors
Roompot logo
Kalas logoUnive logoKoudijs Ameland logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoEilandverhuur logoVan Heeckeren Hotel logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden