Jubileumeditie van de Ameland Adventurerun op 15 december 2018
Ameland Adventurerun 2018: Inschrijven

Jubileum actie - 15e editie

Op 15 december is de start van alweer de 15e editie van de Ameland Adventurerun. We gaan er een mooi loopfeest van maken met natuurlijk een feestelijk tintje vanwege dit kleine jubileum. We gaan in ieder geval 15 jubileum shirts verloten onder de deelnemers die voor 1 juli inschrijven en we hebben 15 deelnamebewijzen beschikbaar voor onze actie Welke debutant nodig jij uit? om op 15 december voor de 1e keer de halve marathon te lopen op Ameland. Meer acties volgen in de loop van het jaar.

Ameland Adventurerun 2018: Inschrijven met korting

Inschrijven voor 1 juli

De inschrijving voor de 15e Adventurerun is in april geopend. Inmiddels hebben zich al vele enthousiaste lopers aangemeld voor het avontuur tussen Wad en Noordzee. Door op tijd in te schrijven krijg je korting. Maak gebruik van het vroegboek tarief en schrijf je in voor 1 juli.

SCHRIJF JE IN
Ameland Adventurerun 2018: Aanpassing parcours 10 en 21 km

Aanpassing parcours 10 en 21 km

Dit jaar nog meer avontuur tijdens de Ameland Adventurerun. We hebben na de parcourswijziging van de halve marathon van vorig jaar nu ook het eerste stuk van de 10 km en de halve marathon aangepast. Alle afstanden gaan nu via de Strandweg en Kievitsweg naar het duin en bosgebied ten noorden van Nes.

BEKIJK PARCOURS
Ameland Adeventurerun 2018: Jubileum Shirt bestellen

Jubileum Shirt bestellen

Wil jij in het bezit komen van het fraaie jubileumshirt? Je kan dit long sleeve shirt bestellen via het inschrijfformulier. Ben je al ingeschreven? Stuur dan een mail naar info@adventurerun.nl. Het shirt wordt vooraf toegestuurd.

LEES VERDER
Ameland Adventurerun 2018: Van Heeckeren Arrangement

Van Heeckeren Arrangement

Van Heeckeren Hotel Ameland is de arrangementspartner bij de verschillende evenementen van Sporteiland. Het hotel bevindt zich in het centrum van Nes, op loopafstand van start en finish van de Adventurerun. Boek nu je verblijf in het leukste boetiek hotel op Ameland.

LEES VERDER

Korting bij Eilandverhuur

Ben jij op zoek naar een prettig verblijf op Ameland tijdens de evenementen van Sporteiland? Hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantieverblijven voor jou op een rij en geeft je € 25 korting op jouw verblijf.

LEES VERDER

Evenementen Sporteiland

Naast de Ameland Adventurerun organiseert Sporteiland nog vier aansprekende sportevenementen op Ameland: Tri-Ambla, Tussen Slik en Zand, Cross Duathlon Ameland en MTB Ameland.
Het hardlopen ook eens afwisselen met zwemmen en fietsen? Op 8 en 9 september is de Tri-Ambla met het NK Crosstriathlon op Ameland.

Update Privacy Statement Sporteiland evenementen en websites

Op 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of in het engels afgekort als GDPR) in werking getreden. Dit is een Europese wet die organisaties vereist aan te tonen dat ze de omgang met persoonsgegevens goed hebben geregeld.
Sporteiland heeft daarom de Privacy Statement voor evenement en websites aangepast. Hier kun je nalezen hoe Sporteiland gegevens van deelnemers verwerkt en met welk doel.

Volg Ameland Adventurerun op Twitter
Volg Ameland Adventurerun op Facebook
Email Ameland Adventurerun
Sponsors
Running Center logoEilandverhuur logoVan Heeckeren logoRabobank logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoGatorade logoKoudijs Ameland logoUnive verzekeringen logo
Suunto logoCamelBak logo

Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je uitschrijven of je emailadres aanpassen middels de onderstaande links.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden