Uitdagende sportbeleving op Ameland tijdens de run-bike-run in januari
Cross Duathlon Ameland 2019: Inschrijven Cross Duathlon Ameland

Inschrijven Cross Duathlon Ameland 2019

Durf jij het aan. Midden in de winter naar Ameland voor een uitdagende offroad run-bike-run?
Op zaterdag 26 januari vindt de 3e editie van de Cross Duathlon Ameland plaats. De wedstrijd op Ameland is een duursportevenement in de uitdagende natuur van het Waddeneiland voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Tijdens de crossduathlon gaan de deelnemers het gevecht aan met de uitdagende eilander elementen. Lopen en mountainbiken door het bos, de duinen en over het verraderlijke strand. Dit jaar zijn we met het hele programma en evenement verhuist naar Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren voor nog meer sportbeleving en service. Schrijf je nu in.

INSCHRIJVEN

Programma

Dit jaar is ervoor gekozen om het evenement op zaterdag te organiseren. Wij denken hiermee nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de deelnemers voor een dag of weekeinde mooie sportbeleving. Alle locaties zijn op en om Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren op ca 5 km van de haven.

LEES VERDER

Vakantiepark Klein Vaarwater

Hoofdsponsor Klein Vaarwater biedt alle faciliteiten voor een uitdagend sportweekeinde. We hebben een mooi arrangement voor je samengesteld om de wedstrijd te combineren met een aangenaam verblijf waarbij o.a. pastabuffet, entree zwembad en fitness zijn inbegrepen.

LEES VERDER

Junioren en jeugd

Dit jaar bieden we ook een programma voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar. Hiervoor zijn twee verschillende startseries samengesteld. Cross Duathlon Junior (1 - 4,5 - 1) voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en Cross Duathlon Jeugd (2 - 9 - 1) voor jeugd van 12 t/m 15 jaar. Junioren vanaf 14 jaar kunnen ook meedoen met Cross Duathlon Kort (3,5 - 15 - 3,5) zowel individueel als in teamverband (duo).

LEES VERDER

Bootkaartje inclusief

Het inschrijfgeld is inclusief een bootticket van Wagenborg Passagiersdiensten voor personen- en fietsvervoer. De deelnemers met een adres op Ameland en de buitenlandse deelnemers krijgen korting. Bij de inschrijving voor de duo-start is per team één ticket voor vervoer op de boot inbegrepen. Een extra bootticket kan via het inschrijfformulier besteld worden

LEES VERDER
Cross Duathlon Ameland 2019: Parcours

Parcours en locaties

Het uitdagende loop- en mountainbikeparcours zal nu vanuit het kampeerterrein van Klein Vaarwater worden uitgezet. Hier is ook de wisselzone. Het hoofdgebouw van het vakantiepark is de locatie van het secretariaat. Hier kan je ook omkleden en douchen.

LEES VERDER

Paasduin

De groepsaccommodatie Paasduin in Nes is zeer geschikt voor familie/ vriendenuitjes, personeelsreisjes, sportweekeinden of een vakantie met meerdere gezinnen. In de sfeervolle nieuwgebouwde groepsaccommodaties kan je met 20 tot 220 personen verblijven. Verder biedt Paasduin zeer mooie appartementen op een unieke locatie welke plaats bieden voor 2 tot 20 personen.

LEES VERDER

Van Heeckeren hoofdsponsor

Van Heeckeren is vanaf 2019 sponsor van alle evenementen van Sporteiland. Wij bedanken Van Heeckeren voor dit vertrouwen. Het Hotel is centraal gelegen in Nes en is de ideale uitvalsbasis tijdens het crossduathlon-weekeinde op Ameland.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Sporteiland organiseert de volgende evenementen in 2019:

Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email Cross Duathlon Ameland
Sponsors
Paasduin logoWagenborg logoBouwbedrijf Mosterman logo
Vakantiepark Klein Vaarwater logoUnive logoVan Heekeren logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden