Vanwege wateroverlast is het parcours aangepast en de wisselzone verplaatst.
Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Programma Cross Duathlon Ameland 2018

Nieuwsbrief Januari 2018

Op zondag 28 januari is de 2e editie van de Cross Duathlon Ameland. Hierbij ontvang je de laatste informatie met wetenswaardigheden over o.a. het programma, startnummerindeling, het parcours en de belangrijke locaties. Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot ziens op Ameland.
Cross Duathlon Ameland 2018: Programma
PROGRAMMA
We starten op zondagochtend om 11:30 met de jeugd en junioren. Daarna starten om 12:15 de individuele duathleten en de teams voor de lange afstand (7 - 22,5 - 3,5). De korte afstand (3,5 - 15 - 3,5) start 5 minuten later.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Boottickets
BOOTTICKETS
Deelnemers die voor 22 januari hebben ingeschreven ontvangen een bootticket voor personen- en MTB-vervoer in het begin van deze week. Informatie over de actuele boottijden en parkeren in Holwerd staat beschreven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Deelnemerspakketten
DEELNEMERSPAKKETTEN
De deelnemerspakketten kunnen op zondag 28 januari vanaf 10:00 worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat in de Sporthal te Nes. In het pakket vind je het startnummer, bike-tag en stuurbordje.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Startnummerindeling
STARTNUMMERINDELING
Kijk voor de startnummerindeling op de website van Cross Duathlon Ameland. De nummering in de wisselzone is gekoppeld aan je startnummer.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Hoofdlocatie en parcours
HOOFDLOCATIE EN PARCOURS
In verband met wateroverlast op de vlakte van Pôlet zijn wij genoodzaakt om uit te wijken naar Duinoord Zuid voor start-finish en de wisselzone van de Cross Duathlon Ameland 2018. Het parcours is hierdoor ook enigszins aangepast.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Wisselzone
WISSELZONE
Vanaf 10:30 kan je inchecken bij de wisselzone op Duinoord Zuid. Op vertoon van het startnummer en bike-tag kan de wisselzone worden betreden. Hierbij wordt je fiets en helm gecontroleerd.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Vakantiepark Klein Vaarwater
VAKANTIEPARK KLEIN VAARWATER
Ben je nog op zoek naar accommodatie voor een verblijf op Ameland tijdens de Cross Duathlon Ameland? Klein Vaarwater heeft vele verblijfs mogelijkheden en de juiste faciliteiten voor een heerlijk sportweekeinde.
LEES VERDER
 
Cross Duathlon Ameland 2018: Pastabuffet
PASTABUFFET
Op zaterdag 27 januari 2018, de avond voor de Cross Duathlon Ameland, organiseren we een 3-gangen pastabuffet bij Vakantiepark Klein Vaarwater. Wil jij hier nog gebruik van maken, stuur dan een mail naar info@crossduathlonameland.nl
LEES VERDER
 
Sponsors
Paasduin logoWagenborg logoKlein Vaarwater Ameland logoWagenborg logoBouwbedrijf Mosterman logo
Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Email Ameland Cross Duathlon Ameland
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruik gemaakt van de emailadressen van de deelnemers van de sportevenementen van Sporteiland (Ameland Adventurerun, Tri-Ambla, MTB Ameland, Cross Duathlon Ameland).
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@crossduathlonameland.nl
facebook.com/CrossDuathlonAmeland/

Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden