Wandelevenement met routes van 11, 18 en 25 km met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron
Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Tussen Slik en Zand 2017

Nieuwsbrief oktober 2017

Hierbij ontvangt u de deelnemersinformatie van de 7e editie van het wandelevenement Tussen Slik en Zand. Wandelen over Ameland tussen Wad en Noordzee met afwisselende routes van 11, 18 en 25 km. Vele wandelaars zullen in het weekeinde van 21 oktober de overtocht met de veerboot naar Ameland maken waarbij meteen de eerste indrukken kunnen worden opgedaan van het prachtige decor van de wandeling. Beleef, geniet en proef van dit, in de wereld, bijzondere gebied. Niet voor niets uitgeroepen door de UNESCO tot Werelderfgoed.
Tussen Slik en Zand 2017: Aanmelden op Ameland
AANMELDEN OP AMELAND
De deelnamepakketten van de deelnemers die voor 9 oktober 12.00 uur hebben ingeschreven worden op 12 oktober verstuurd naar alle deelnemers die buiten Ameland wonen. Alle andere deelnemers kunnen hun pakket vanaf dinsdag 17 oktober ophalen bij Kienstra Schoenen en Outdoor of op 21 oktober bij de start op het kerkplein in Nes.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Walk with Point6
WALK WITH POINT6
Alle deelnemers ontvangen tijdens Tussen Slik en Zand 2017 een paar heerlijke Merino wol Point6 wandelsokken. In het deelnamepakket heeft iedereen hiervoor een voucher ontvangen om in te leveren bij de finish van de wandeling.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Camelbak bij de Buresteiger
CAMELBAK BIJ DE BURESTEIGER
Onderweg op de routes van Tussen Slik en Zand 2017 zijn verschillende verzorgingsposten. Op ca. 3 km voor de finish op het Kerkplein in Nes heeft de crew van CamelBak weer een waterpost gebouwd. Hier kunt u de CamelBak bottle 2016 vullen voor de laatste meters naar de eindstreep.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Boottijden Wagenborg Passagiersdiensten BV
BOOTTIJDEN WAGENBORG PASSAGIERSDIENSTEN BV
De eerste boot op zaterdag 21 oktober gaat vanaf Holwerd om 8.30 uur. Er is geen openbaar vervoer gekoppeld aan deze extra boot. De reguliere boot gaat om 9.30 uur, hiervoor is busvervoer vanuit Leeuwarden mogelijk met lijn 66. Plan uw route op de website van Arriva.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Verzorging tijdens het evenement
VERZORGING TIJDENS HET EVENEMENT
Op de routes zijn verschillende verzorgingsposten (JPG) waar de deelnemers worden voorzien van een hapje en drankje. De tijdstippen dat de posten op de verschillende locaties op de route geopend zijn op 21 oktober, kunt u op de website vinden.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Avondprogramma 20 oktober
AVONDPROGRAMMA 20 OKTOBER
Op vrijdag 20 oktober bieden wij een informatief en inspirerend avondprogramma met de titel De wereld onder Ameland. Hessel Speelman zal u tijdens deze avond meenemen op een reis onder de oppervlakte van het eiland en onder de bodem van de Wadden- en Noordzee.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Straatmuziek in Nes
STRAATMUZIEK IN NES
Het is weer gezellig toeven in Nes tijdens en na de wandelingtocht op Ameland. In samenwerking met de horecabedrijven is er weer een gevarieerd aanbod van straatmuzikanten op de terrassen in het centrum van Nes.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Stempelkaart en herinnering
STEMPELKAART EN HERINNERING
In het routeboekje vindt u de stempelkaart en deze is al voorzien van een 1e startstempel. Bij de verzorgingsposten en bij de finish kunt u de kaart voorzien van de betreffende stempels. Aan het eind van de route ontvangt u een herinneringspin.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Routes en locaties
ROUTES EN LOCATIES
Kijk hier (PNG) voor de locaties en van de routes van Tussen Slik en Zand 2017. Hou rekening met grazers en sluit de hekken na betreden van de gebieden! Een deel van de 25km route over het Neerlands Reid kan nat zijn. Hou hier rekening mee in de schoeiselkeuze.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Wandelexpo
WANDELEXPO
Op de wandelexpo vindt u tussen 12 en 17 uur een markt ingericht met stands van de verschillende partners voor verkoop, demonstraties en informatievoorziening. Staatsbosbeheer, de Wadden- vereniging, Kienstra Schoenen en Outdoor, CamelBak en Point6 zijn aanwezig voor informatie en verkoop.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Spoorzoeken in het werelderfgoed
SPOORZOEKEN IN HET WERELDERFGOED
Ga mee op ontdekkingstocht tijdens de wandeling tussen Wad en Noordzee. Gidsen van de Waddenvereniging staan op de verzorgingspost Strand Ballum en bij de finish voor u klaar om vragen te beantwoorden en geheimen te ontrafelen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Naborrelen op het terras
NABORRELEN OP HET TERRAS
Op het verwarmde terras van Grandcafé Van Heeckeren heerlijk nagenieten onder het genot van een hapje en drankje op de zaterdagavond. Passende muziek voor een relaxte sfeer wordt verzorgd door een live DJ. Van harte welkom!
LEES VERDER
 
Sponsors
Point 6 logoCamelbak logoLeeuwarder Courant logoKienstra logoWagenborg logo
Van Heekeren Hotel logoWaddenzee WerelderfgoedStaatsbosbeheer logoWaddenvereniging logoNatuurcentrum Ameland logo
Volg Tussen Slik en Zand op Facebook
Email Tussen Slik en Zand
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van het evenement Tussen Slik en Zand.
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tussenslikenzand.nl
facebook.com/tussenslikenzand

Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden