Schijf je in voor het wandelevenement op 21 oktober met routes tussen Wad en Noordzee van 11, 18 en 25 km met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron.
Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Tussen Slik  en Zand 2017

Nieuwsbrief Mei 2017

Op zaterdag 21 oktober is de 7e editie van het wandelevenement Tussen Slik en Zand. Het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en aandacht voor bijzondere natuur- en cultuurwaarden op en om het eiland. Het evenement wordt vormgegeven in nauwe samenwerking met de Waddenvereniging, Natuurcentrum Ameland en Staatsbosbeheer.
Tussen Slik en Zand 2017: Inschrijven
INSCHRIJVEN
Inschrijven voor het evenement is mogelijk tot en met 10 oktober zodat wij in de week voor het evenement het deelnamebewijs en een bootticket kunnen toesturen. De deelnemerslimiet is dit jaar gesteld op 2250 wandelaars. Via de website zullen wij communiceren wanneer dit aantal is bereikt.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Programma 2017
PROGRAMMA 2017
Het programma van Tussen Slik en Zand 2017 is bekend. Ook de routes van dit jaar, waarbij gekozen kan worden uit 11, 18 of 25 km, zijn bepaald. Op 21 oktober kunnen deelnemers tussen 9.30 en 11.30 uur starten op het Kerkplein in Nes.
LEES HET PROGAMMA
 
Tussen Slik en Zand 2017: Point 6
POINT 6
Alle deelnemers van Tussen Slik en Zand 2017 krijgen bij aanmelden op Ameland op 21 oktober een paar heerlijke merino wol Point6-sokken op vertoon van de meegestuurde voucher. Een prachtig cadeau voor een warme voeten wandel winter.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: De Wereld onder Ameland
DE WERELD ONDER AMELAND
Het thema van Tussen Slik en Zand 2017 is De wereld onder Ameland. Ameland in het perspectief van de geologische ontwikkeling van het Waddengebied en de invloed dit heeft op de huidige natuur en cultuurwaarden.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Walk with Camelbak
WALK WITH CAMELBAK
CamelBak is ook dit jaar weer naamsponsor van Tussen Slik en Zand. Op 21 oktober vindt u de stand van CamelBak op het Kerkplein in Nes met mooie aanbiedingen van de verschillende waterdrink-systemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Evenementpartners
EVENEMENTPARTNERS
Tussen Slik en Zand wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met verschillende natuurpartijen. Natuurcentrum Ameland, Staatsbosbeheer Ameland en de Waddenvereniging leveren een belangrijke bijdrage bij de totstandkoming van het evenement.
LEES VERDER
 
http://www.vvvameland.nl/slikenzand/programma/programma-21-oktober/
AVONDPROGRAMMA
Op vrijdag 20 oktober aan de vooravond van de wandeltocht organiseren wij weer een inspirerend avondprogramma in het Natuurcentrum. Het thema De wereld onder Ameland zal zeker aan bod komen. We zijn nog bezig met de precieze invulling en gedetailleerde info volgt later.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Wandelgroepen
WANDELGROEPEN
De inschrijving dient individueel te worden gedaan. Voor wandelgroepen en/of verenigingen vanaf 10 personen hebben wij een groepsformulier beschikbaar. Dit kan via de organisatie worden aangevraagd via info@tussenslikenzand.nl. Eén persoon kan dan alle zaken voor de groep regelen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Routes
ROUTES
De routes van 11, 18 en 25 km voor de 7e editie Tussen Slik en Zand op 21 oktober zijn gereed. Elk jaar maakt de organisatie nieuwe routes om zo de deelnemers opnieuw te verrassen. De afstanden kunnen een kleine foutmarge hebben en zullen deels oude routes overlappen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Waddenvereniging
WADDENVERENIGING
Bent u al lid of geeft u aan lid te willen worden van de Waddenvereniging bij de aanmelding dan ontvangt u korting op het inschrijfgeld. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier!
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Verblijf op Ameland
VERBLIJF OP AMELAND
Tussen Slik en Zand is bij uitstek geschikt om een nacht of weekeinde te verblijven op Ameland. Het VVV Ameland en onze hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel hebben speciaal voor de deelnemers van Tussen Slik en Zand weer aantrekkelijke arrangementen samengesteld.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Terugblik 2016
TERUGBLIK TUSSEN SLIK EN ZAND 2016
Afgelopen jaar heeft Anja Brouwer van het wandelevenement weer een prachtig beeldverslag gemaakt die een goede impressie geeft van het evenement Tussen Slik en Zand. Kijk en geniet!
LEES VERDER
 
Sponsors
Point 6 logoCamelbak logoLeeuwarder Courant logoKienstra logoWagenborg logo
Van Heekeren Hotel logoWaddenzee WerelderfgoedStaatsbosbeheer logoWaddenvereniging logoNatuurcentrum Ameland logo
Volg Tussen Slik en Zand op Facebook
Email Tussen Slik en Zand
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van het evenement Tussen Slik en Zand.
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tussenslikenzand.nl
facebook.com/tussenslikenzand

Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden