Wandelevenement met routes van 11, 18 en 25 km met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron
Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Tussen Slik en Zand 2017

Nieuwsbrief september 2017

De 2e Tussen Slik en Zand nieuwsbrief met een vooruitblik op de 7e editie op het wandelevenement op 21 oktober aanstaande. Deze nieuwsbrief is gericht aan de deelnemers die al ingeschreven staan maar ook aan de wandelaars die nog gaan inschrijven voor het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en aandacht voor bijzondere natuur- en cultuurwaarden op en om het eiland.
Tussen Slik en Zand 2017: Nieuwe website
NIEUWE WEBSITE
Net als de andere evenementen van Sporteiland heeft Tussen Slik en Zand nu ook een nieuwe website. Met dank aan Marc van de Kamp voor ontwikkeling en uitvoering van de nieuwe website. Nog meer duidelijkheid en heldere informatie rondom het wandelevenement. Wij hopen dat het u als bezoekers tevreden kan stellen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Inschrijven
INSCHRIJVEN
De voor-inschrijving sluit op 10 oktober om 12.00 uur zodat wij in de week voor het evenement het deelnamebewijs en een bootticket kunnen toesturen. Na-inschrijven is mogelijk zolang de deelnamelimiet van 2250 deelnemers niet is bereikt. Dit is zonder bootticket.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Avondprogramma 2017
AVONDPROGRAMMA: DE WERELD ONDER AMELAND
Aan de vooravond van Tussen Slik en Zand op vrijdag 20 oktober zal Hessel Speelman, geowetenschapper en vicevoorzitter van de Waddenacademie, een informatief en inspirerende presentatie geven met de titel De wereld onder Amland in tijd en ruimte. Aanmelden hiervoor kan via het inschrijfformulier.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Straatmuziek
STRAATMUZIEK IN NES
Het wandelevenement zal weer muzikaal worden omlijst door verschillende muziekgezelschappen, geselecteerd en begeleid door Gerald Janse van AdEvents. De hele middag in het centrum van Nes sfeervolle straatmuziek op de terrassen van de verschillende horecagelegenheden.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: De Wereld onder Ameland
PROGRAMMA 2017
Het volledige programma van Tussen Slik en Zand 2017 is te lezen op de website. De routes, waarbij gekozen kan worden uit 11, 18 of 25 km, zijn weer vernieuwd. Wij hopen hiermee de deelnemers wederom te verrassen. Op 21 oktober kunnen deelnemers tussen 9.30 en 11.30 uur starten op het Kerkplein in Nes.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Point 6 wandelsokken
POINT 6 WANDELSOKKEN
Alle deelnemers van Tussen Slik en Zand 2017 krijgen op Ameland op 21 oktober een paar heerlijke merino wol Point6-sokken op vertoon van de meegestuurde voucher. Een prachtig cadeau voor een warme voeten wandel winter.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Wandelexpo
WANDELEXPO
CamelBak, Point6, Kienstra Schoenen en Outdoor, Staatsbosbeheer en de Waddenvereniging staan op 21 oktober 2017 met hun stands op het kerkplein. Informatie, mooie wandelproducten en gezellige sfeer vindt u hier na de finish van de 11, 18 of 25 km.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Evenementpartners
EVENEMENTPARTNERS
Tussen Slik en Zand wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met verschillende natuurpartijen. Natuurcentrum Ameland, Staatsbosbeheer Ameland en de Waddenvereniging leveren een belangrijke bijdrage bij de totstandkoming van het evenement.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Verblijf op Ameland
VERBLIJF OP AMELAND
Tussen Slik en Zand is bij uitstek geschikt om een nacht of weekeinde te verblijven op Ameland. Het VVV Ameland en onze hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel hebben speciaal voor de deelnemers van Tussen Slik en Zand weer aantrekkelijke arrangementen samengesteld.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2017: Terugblik 2016
TERUGBLIK TUSSEN SLIK EN ZAND 2016
Afgelopen jaar heeft Anja Brouwer van het wandelevenement weer een prachtig beeldverslag gemaakt die een goede impressie geeft van het evenement Tussen Slik en Zand. Kijk en geniet!
LEES VERDER
 
Sponsors
Point 6 logoCamelbak logoLeeuwarder Courant logoKienstra logoWagenborg logo
Van Heekeren Hotel logoWaddenzee WerelderfgoedStaatsbosbeheer logoWaddenvereniging logoNatuurcentrum Ameland logo
Volg Tussen Slik en Zand op Facebook
Email Tussen Slik en Zand
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van het evenement Tussen Slik en Zand.
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tussenslikenzand.nl
facebook.com/tussenslikenzand

Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2017 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden