Avondprogramma en aantrekkelijke verblijfsarrangementen rondom Tussen Slik en Zand 2018
Tussen Slik en Zand 2018: Inschrijven

Wandelen door de walvisvaartgeschiedenis van Ameland

Op zaterdag 20 oktober is de 8e editie van het wandelevenement Tussen Slik en Zand. Het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en aandacht voor bijzondere natuur- en cultuurwaarden op en om het eiland. Het thema dit jaar is Eiland van Hidde Dirks Kat. Ameland staat in het kader van Culturele Hoofdstad Jaar in teken van het 200 jarig bestaan van het dagboek van deze Amelander walvisvaarder.

Inschrijven

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 8 oktober 2018. In de week voor het evenement wordt het deelnamebewijs en een bootticket toegestuurd. De deelnemerslimiet is dit jaar gesteld op 2000 wandelaars.

SCHRIJF U IN

Walvisvaartgeschiedenis van Ameland

Emeritus-hoogleraar Arctische en Antarctische studiën van de Rijksuniversiteit Groningen Louwrens Hacquebord zal u in het kader van Eiland van Hidde Dirks Kat tijdens het avondprogramma op 19 oktober meenemen op een reis door de walvisvaartgeschiedenis van Ameland.

LEES VERDER
Tussen Slik en Zand 2018: Verblijf op Ameland

Verblijf op Ameland

Tussen Slik en Zand is bij uitstek geschikt om een nacht of weekeinde te verblijven op Ameland. Hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel heeft een speciaal arrangement. Ook onze andere accommodatie partners hebben keus uit diverse verblijfsmogelijkheden.

LEES VERDER

Wandelarrangement Klein Vaarwater

Combineer de wandeltocht met een heerlijk weekend Ameland en profiteer van de aantrekkelijke aanbieding van Vakantiepark Klein Vaarwater. Deelname en avondprogramma is inclusief bij het boeken van dit verblijfsarrangement.

LEES VERDER

VVV Ameland

Voor alle informatie op en over Ameland is VVV Ameland de website voor bezoekers van het eiland. Rondom het evenement is er via het VVV een ruime keus uit diverse verblijfsaccommodaties en is er ook een speciaal Tussen Slik en Zand Arrangement te boeken.

LEES VERDER
Tussen Slik en Zand 2018: Rubytec Cocoon

Rubitec Cocoon

Alle wandelaars krijgen tijdens Tussen Slik en Zand 2018 weer een prachtig deelname geschenk. Dit jaar een handige dag rugzak - de Rubitec Cocoon! Een prachtig geschenk beschikbaar gesteld i.s.m. Robijns BV.

LEES VERDER

Update Privacy Statement Sporteiland evenementen en websites

Op 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of in het engels afgekort als GDPR) in werking getreden. Dit is een Europese wet die organisaties vereist aan te tonen dat ze de omgang met persoonsgegevens goed hebben geregeld.
Sporteiland heeft daarom de Privacy Statement voor evenement en websites aangepast. Hier kunt u nalezen hoe Sporteiland gegevens van deelnemers verwerkt en met welk doel.

Volg Tussen Slik en Zand op Twitter
Volg Tussen Slik en Zand op Facebook
Volg Tussen Slik en Zand op YouTube
Email Tussen Slik en Zand
Sponsors en partners
Rubytec logoCamelbak logoLeeuwarder Courant logoKienstra logoWagenborg logo
Van Heekeren Hotel logoWaddenzee WerelderfgoedStaatsbosbeheer logoWaddenvereniging logoNatuurcentrum Ameland logo

Met de inschrijving voor één van de evenementen van Sporteiland of via de websites meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven of uw emailadres aanpassen middels de onderstaande links.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2018 | Alle rechten voorbehouden