Eiland van Hidde Dirks Kat is het thema van Tussen Slik en Zand 2018
Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland
Inschrijven Tussen Slik en Zand 2018

Nieuwsbrief april 2018

Op zaterdag 20 oktober is de 8e editie van het wandelevenement Tussen Slik en Zand. Het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en aandacht voor bijzondere natuur- en cultuurwaarden op en om het eiland. Het evenement wordt vormgegeven in nauwe samenwerking met de Waddenvereniging, Natuurcentrum Ameland en Staatsbosbeheer.
Tussen Slik en Zand 2018: Inschrijven
INSCHRIJVEN
Voorinschrijven is mogelijk tot en met 8 oktober. In de week voor het evenement wordt het deelnamebewijs en een bootticket toegestuurd. De deelnemerslimiet is dit jaar gesteld op 2000 wandelaars.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2018: Programma 2018
PROGRAMMA 2018
Het programma van Tussen Slik en Zand 2018 is bekend. Ook de routes van dit jaar, waarbij gekozen kan worden uit 11, 18 of 25 km, zijn bepaald. Het avondprogramma op 19 oktober staat in teken van walvisvaarder Hidde Dirks Kat.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2018: Rubitec Cocoon
RUBITEC COCOON
Alle wandelaars krijgen tijdens Tussen Slik en Zand 2018 weer een prachtig deelname geschenk. Dit jaar een handige dag rugzak; de Rubitec Cocoon! Een prachtig cadeau beschikbaar gesteld i.s.m. Robijns BV.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2018: Hidde Dirks Kat
HIDDE DIRKS KAT
Het thema van Tussen Slik en Zand 2018 is Eiland van Hidde Dirks Kat. Ameland staat in het kader van Culturele Hoofdstad Jaar in teken van het 200 jarig bestaan van het dagboek van walvisvaarder Hidde Dirks Kat.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2018: Walk with Camelbak
WALK WITH CAMELBAK
CamelBak is ook dit jaar weer naamsponsor van Tussen Slik en Zand. Op 20 oktober vindt u de stand van CamelBak op het Kerkplein met mooie aanbiedingen van de verschillende waterdrink-systemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen.
LEES VERDER
 
Tussen Slik en Zand 2018: Verblijf op Ameland
VERBLIJF OP AMELAND
Tussen Slik en Zand is bij uitstek geschikt om een nacht of weekeinde te verblijven op Ameland. Hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel heeft een speciaal arrangement. Ook onze ander accommodatie partners hebben keus uit diverse verblijfsmogelijkheden.
LEES VERDER
 
Sponsors
Rubytec logoCamelbak logoLeeuwarder Courant logoKienstra logoWagenborg logo
Van Heekeren Hotel logoWaddenzee WerelderfgoedStaatsbosbeheer logoWaddenvereniging logoNatuurcentrum Ameland logo
Volg Tussen Slik en Zand op Facebook
Email Tussen Slik en Zand
OVER DEZE NIEUWSBRIEF

Voor het versturen van de nieuwsbrief is gebruikgemaakt van de emailadressen van de deelnemers van het evenement Tussen Slik en Zand.
Met de inschrijving voor evenementen van Sporteiland meldt u zich aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. U kunt zich uitschrijven middels de onderstaande link.

Uitschrijven
Lees de nieuwsbrief online
CONTACT

info@tussenslikenzand.nl
facebook.com/tussenslikenzand

Tussen Slik en Zand is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

SPORTEILAND
Nijlânsdyk 75
8931 ER Leeuwarden
info@sporteiland.com
© 2018 | Sporteiland | Alle rechten voorbehouden